jueves, mayo 03, 2012

Camden, ara sí


Suposadament, l'altre dia vaig passejar per Camden sense adonar-me'n. Bé, no del tot.

Tenint en compte el poc que sé sobre Londres, Camden és un barri sencer (barri, territori, l'equivalent que sigui que es refereixi a un grapat de carrers). El punt calent del turisme és el mercat de Camden. Val la pena veure'l.

Crec que està actiu els set dies de la setmana. És un mercat que viu de la nostalgia, coses de segona mà, posters guays per penjar a la paret, samarretes xorres i molt menjar d'arreu del món.


I AIXÒ.El lloc

La mandanga

Els curritos


Cyberdog és el que obtens de construïr un lloc que sembla la nau espacial d'Alien de Ridley Scott, vigilat per dos robots platejats gegants a' la Metropolis de Fritz Langs, l'omples per dins de maniquís que semblen cyborgs, treballadors que semblen cyborgs, un DJ i dos ballarins que creguin estar en una discoteca de cyborgs (de fet, hi ha inclús il·luminació de discoteca, sobretot rajos UV) i coses que poden satisfer el teu apetit més salvatge per les mandangues exhuberantment futurístiques de colors de neó, amb flashos i llumetes. "Mandangues" referint-me a roba (tenen unes samarretes súperxules), complements, pongos, trastos de sex-shop, etc.

El lloc és la llet. Tècnicament és una botiga, però podria passar per una discoteca o un museu. Quan vaig passar per allà, hi havia CUA per entrar, amb un porter al capdavant i tot; com en una discoteca. Quan passes el porter, has de baixar unes escales, i l'experiència es torna més immersiva. Ahà, experiència, això és el que va ser. Dins el local, la gent està flipant en colorins tota l'estona.Alguns anaven botant al ritme de la música que punxava el DJ (molt bona, per cert), i s'hi troba una mescla bonica entre gent local, extrangers, treballadors que duen pentinats i robes impossibles i algunes tribus urbanes que semblen provinents de l'espai exterior (majoritàriament, el propis treballadors).

Si has estat al barri gòtica de Barcelona et pots fer una idea del que intento transmetre. Tot i així, la temàtica cyber-kitsch és única, o sigui que assegurat d'experimentar Cyberdog (així com tot el mercat de Camden) quan aterris per aquí.

TOT I QUE, no tenien guants de llum. Tsk tsk.
No hay comentarios:

Publicar un comentario