martes, junio 09, 2009

CINEFÒRUM - Cicle Christian Bale: Anem a veure Terminator Salvation al cineLa saga Terminator és, amb tota seguretat, una de les sagues més importants a la història de ciència-ficció. Inventora de l'estètica noir -o era tech noir?- i tota una presentació de James Cameron al món del celuloide com a director visionari, The Terminator (1984) era una pel·lícula de pressupost modest que va oferir uns resultats visuals increíbles, acció desenfrenada i un argument creíble. Terminator 2 (1991), la seva continuació directa, va trencar l'esquema de "totes les segones parts són dolentes", superant la primera entrega. Va suposar també una revolució ens els efectes visuals.

CGG, o sigui, Computer Generated Graphics a T2


*
*
*

Podria seguir xerrant de Terminator, però altres ja ho han fet per mí sobradament:
  • el programa Cuarto Cuarta, de Ràdio Ciutat Vella, fa un repàs a la saga, i segur que us entraran ganes d'anar al cinema a veure-la.
  • També els Aturuxos Bola Extra s'entretenen a comentar-la a la seva secció de cinema, si bé el primer programa amplia més la informació.

*
*
*
*

Tot el que han dit està molt bé i tal. Però per a mi hi ha dos grans motius per anar aquest diumenge a veure Terminator Salvation.

Aquests.


(Clica a la imatge superior o sobre el nom de la xata per fotos. D'ella, evidentment).
"I'll be back"No hay comentarios:

Publicar un comentario