jueves, junio 18, 2009

Cicle Christian Bale. Recordatori del pròxim diumenge: El Maquinista (2004)


Casualitats de la vida. Fixa't tu què petit és el món. El programa de Gran Angular dónde un parell de dades sobre
El Maquinista que no sabia pas, i que em resol moltes incògnites, que comentaré després d'aquest extracte de 3 minutets.


Qui ho hauria de dir: El Maquinista està rodada a Barcelona, i per tant, el seu compositor és, efectivament, espanyol. Això explica també perquè el títol oficial és "El Maquinista" i no "The Machinist". A micro tancat m'han explicat el motiu: aparentment no trobaven productora per fer la pel·lícula, i Filmax, que és espanyola, es va interessar, imposant algunes limitacions: no hi havia prous diners per fer-la a Estats Units. El director va estar per tirar-se enrera, però sembla que finalment les localitzacions de Barcelona li van agradar força :)

Per completar les dades donades al programa, diré que, després de fer una única consulta a un especialista, Bale menjava una llauna de tonyina i una poma al dia, mastegava xiclet i fumava, tot per perdre pes. El seu objectiu era perdre 10 kilograms més, però els productors no li ho van permetre -entendreu perquè si veieu la pel·lícula-, quedant-se en 54kg, és a dir, havent baixat uns trenta, o això em diu la calculadora de google -les dades oficial vénen en pounds-. A dia d'avui, segueix sent un rècord.
Recordem que a l'any següent va haver de guanyar el seu pes de 80 i pico kilos per fer Batman Begins (2005)
nota: Fe de erratas. Si la calculadora de google té raó, això vol dir que lo que vaig dir al post a l'inici d'aquest cicle està equivocat, i Ch. Bale va perdre 30 i no 40 kilos per fer El Maquinista.


PD: Surt Aitana Sánchez Gijón

No hay comentarios:

Publicar un comentario